Statement oorbellen


TRENDS

Wekelijks zetten we bij Bloosz nieuwe producten online zodat je er steeds trendy bij kunt lopen. We geven je graag advies in ons atelier. Ook krijgen we regelmatig foto’s van klanten van bv. een kledingstuk met de vraag of we kunnen helpen bij het vinden van een juist bijpassend sieraad.

Schakelsieraden zijn helemaal terug van weggeweest en wij houden ervan! Afgelopen seizoen waren de minimalistische oorbellen helemaal in, maar deze trend brengt hier verandering in. Je vindt de schakels terug in onze collectie oorbellen, armbanden en kettingen. Zowel grof als fijn, in goud en in zilver. Ze mogen zeker niet ontbreken in jouw sieradencollectie.


Andere statementoorbellen die op dit moment het straatbeeld vullen zijn grote oorringen. Dun, dik, in kleur, in goud of zilver, ze geven je outlook echt een grote boost en maken het geheel af. Wij houden ervan om een statement te maken. Bij Bloosz shop je dan ook een ruime collectie XL oorbellen in alle kleuren en samen met onze armbandjes en kettinkjes maken ze jouw look compleet. Zo ben je helemaal klaar voor dat ene feestje of steel je de show op een speciale gelegenheid.


Persoonlijke sieraden zijn ook zeker niet weg te denken tussen alle sieradentrends. Er zijn niet alleen heel veel verschillende persoonlijke sieraden maar vooral ook heel veel verschillende stijlen. Je kunt denken aan een sieraad met een initiaal, datum of een persoonlijk ontwerp. Het is mogelijk om dit bij ons zelf samen te stellen.


Nog een trend: parels. Niemand droeg parels beter dan Coco Chanel. ”Pearls are perfect for every occasion’ is een welbekende quote van haar en daar heeft ze helemaal gelijk in. Parels zijn een klassieker die nooit helemaal uit het straatbeeld zullen verdwijnen. Nadat ze vorig seizoen weer volop gespot zijn op de catwalk bij o.a. Burberry, zien we de parel in 2021 weer veel vaker. Parels geven je outfit een vrouwelijke en  stijlvolle touch. Met parels kun je bijna niet de mist in gaan, dus shop jouw favorieten vandaag nog!


We vinden het fantastisch om op zoek te gaan naar onderdelen om zo de mooiste oorbellen voor jullie te creëren en volgen de nieuwste trends om zo de mooiste selectie in handen te krijgen.
Wij zijn gek op mooie materialen zoals natuursteen, crystalglas, leer, buffelhoorn, satijn- en zijdedraad en gold plated metalen, allemaal nikkelvrij. Door naar verschillende leveranciers te gaan in binnen- en buitenland, daar de producten te zien en te voelen, stellen wij de mooiste collectie voor jullie samen.


Kerstcadeau


Trends komen en trends gaan. We snappen heel goed dat je af en toe niet meer bij kunt houden wat de laatste trends zijn en daar helpen wij je graag bij! In ons atelier hangen alle producten mooi op kleur en hier kun je de sieraden live komen bewonderen en passen.


Hebben wij je genoeg weten te inspireren? Shop dan snel de laatste trends op www.bloosz.nl en volg ons op onze social media kanalen zoals www.instagram.com/bloosz_en www.facebook.com/Bloosz.nl voor nog meer inspiratie.

Reactie plaatsen