armband natuursteen

RUILEN

Artikelen die gekocht zijn via de webshop kunnen alleen na overleg geruild worden.
Ruilingen moeten binnen 14 dagen na aankoop gemeld worden per e-mail aan anieke@bloosz.nl Vermeld hierbij het ordernummer en het nieuwe artikel. Oorbellen waarvan de sealbag geopend is, kunnen niet geruild worden.
Nadat het te ruilen artikel is teruggekomen bij BLOOSZ, Tuinstraat 133, 3901RA, Veenendaal, gaat het nieuwe artikel zo snel mogelijk op de post.
Sale artikelen mogen binnen 14 dagen geruild worden, Bloosz geeft geen geld retour.
Verzendkosten van ruilingen zijn voor rekening van de consument.


RETOURNEREN

Artikelen die gekocht zijn via de webshop kunnen alleen na overleg geretourneerd worden naar BLOOSZ, Tuinstraat 133, 3901RA, Veenendaal. Retouren moeten binnen 14 dagen na aankoop gemeld worden per e-mail aan anieke@bloosz.nl, vermeld hierbij het ordernummer.
Kosten van retourzending zijn voor rekening van de consument. 
De artikelen moeten onbeschadigd zijn en verpakt en verstuurd worden in de originele verpakking. Oorbellen waarvan de sealbag geopend is, worden niet retour genomen. 
Sieraden die speciaal op maat gemaakt zijn, kunnen niet geretourneerd worden of er moet uitdrukkelijk toestemming zijn gegeven door Bloosz.
Bloosz behoudt het recht om retouren te weigeren of om slechts een gedeelte van het bedrag te crediteren, wanneer het vermoeden bestaat dat de artikelen reeds gebruikt zijn of door schuld, anders dan die van Bloosz, zijn beschadigd.