Even voorstellen Chantell
12 oktober 2021 

Even voorstellen Chantell
Wat leuk dat je onze website hebt gevonden. Om een betere indruk te krijgen van ons en ons merk zal ik mij eerst even voorstellen. Mijn naam is Chantell de Bruin, getrouwd en moeder van drie kinderen. Naast mijn baan als operatie-assistente begon ik 15 jaar geleden met het maken van sleutelhangers, die ik tussen de operaties door verkocht aan mijn collega's op de operatie-afdeling. Nadat ik er 250 had verkocht, begon het te kriebelen en ben ik begonnen met het maken van armbandjes. Toen ook hier klandizie voor was, kwamen daar later oorbellen bij en zo was daar het prille begin van Bloosz, ontstaan aan een keukentafel in Ede. In januari 2011 heb ik mij laten inschrijven bij de Kamer van Koophandel en begon mijn bedrijf serieuzer en groter te worden. Meerdere winkels en schoonheidssalons werden reseller en met veel plezier maakte ik alles op bestelling voor hen. Na 5 jaar was dit niet meer te combineren met mijn werk op de OK en besloot ik verder te gaan als ondernemer en daar heb ik nog geen moment spijt van gehad. Natuurlijk miste ik het contact met mijn gezellige collega’s en miste ik soms een mening als ik een nieuw sieraad had gemaakt. Hoe leuk is het dan ook dat Anieke op mijn pad kwam. Zij was op zoek naar een nieuwe uitdaging, houdt van mode en lifestyle en vult mij precies aan. In 2018 stapten we samen naar de Kamer van Koophandel en werd ook zij ingeschreven als eigenaar van Bloosz. We werken samen met veel plezier, kunnen bij elkaar terecht met een lach en een traan en genieten erg van onze nieuwe werkplek. Sinds 1 december is ons bedrijf gevestigd in DownTown Veenendaal, een gerestaureerde kerk in het centrum van Veenendaal met op de begane grond grand café ‘Plein 1913’ en op de eerste verdieping een aantal mooie bedrijven. Ook op de dagen dat wij niet werken, ben je van harte welkom. Medewerkers van ‘de Winkel’ helpen je dan graag bij het uitzoeken van een mooi sieraad en zorgen er mede voor dat wij 6 dagen per week geopend zijn van 9-17 uur. Kom eens gezellig langs in onze (web-)shop en ontdek onze grote collectie van bijna 400 paar oorbellen. Een groot deel hiervan is handgemaakt door ons, de rest kochten we in op verschillende adressen in binnen- en buitenland.


Leny van der Schild
Door

Leny van der Schild

op 03 Jun 2022

Net jullie gevonden op Facebook en insta , geweldig wat een mooie oorbellen ! ❤️ Woon in Ede , dus ben zo in Veenendaal ! Hoop gauw in jullie winkel te komen kijken !

Chantell de Bruin
Door

Chantell de Bruin

op 03 Jun 2022

Wat leuk dat je Bloosz hebt ontdekt. Je bent van harte welkom in onze winkel om onze collectie te bekijken en te passen.

Reactie plaatsen