Even voorstellen Anieke
30 september 2021 

Even voorstellen Anieke


Hoi! Leuk dat je even komt kennismaken. Ik ben Anieke, moeder van 3 fantastische jongens en woon in een leuke nieuwbouwwijk in Veenendaal. In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om met vriendinnen af te spreken, te racefietsen en wijntjes te drinken. Ik houd van muziek en geniet van de kleine dingen in het leven! 

In 2018 zat ik met Chantell te borrelen op een terras en kwam het gesprek op Bloosz. Ik ben gek op mode en alles wat daarbij komt kijken dus ons gesprek ging vaak over kleding, schoenen en jawel…sieraden.  Regelmatig kocht ik oorbellen bij Bloosz. In die tijd was ik ongeveer de grootste klant en had inmiddels een hele verzameling prachtige oorbellen. Omdat Bloosz uit z'n jasje groeide en Chantell op zoek was naar een compagnon, heb ik een grote stap genomen en ben op 1 oktober 2018 mede-eigenaar geworden van dit mooie bedrijf. Instappen in een bedrijf is altijd spannend en brengt de nodige risico's met zich mee, maar ik heb het gedaan en heb er nog geen moment spijt van gehad. We hebben de taken binnen onze onderneming goed kunnen verdelen en vullen elkaar precies aan. Het is een heerlijke job en het is fantastisch om dit samen met je vriendin te kunnen doen.


 

Reactie plaatsen