null

PRODUCTEN

Het aanbod van de producten op www.bloosz.nl  is vrijblijvend en geschiedt onder voorbehoud van de beschikbaarheid van de producten.
Indien een product niet beschikbaar blijkt en betaling door de consument reeds heeft plaatsgevonden, dan heeft de consument de keuze uit een alternatief product of directe terugbetaling. Hierover wordt door Bloosz met de consument contact opgenomen. 
Alle vermelde prijzen van de producten zijn inclusief BTW.


VERZENDEN

De verzendkosten binnen Nederland bedragen €4,50 voor sieraden en €6,95 voor displays. Bij een bestelling vanaf €45 betaal je geen verzendkosten.
Verzendkosten naar andere landen in Europa bedragen €8,50. De aflevering hiervan gaat via PostNL en volgt in principe binnen 3 werkdagen na ontvangst van je betaling. Wij streven er echter naar om bestellingen dezelfde dag te versturen. Deze levertijd geldt als indicatie, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend en Bloosz is niet aansprakelijk voor verlies of beschadiging. 


PRIVACY

Bloosz  respecteert de privacy van alle gebruikers van haar website en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die wordt verkregen altijd vertrouwelijk wordt behandeld. 


GARANTIE

Bloosz geeft 6 maanden garantie op het verkleuren van stainless steel sieraden. Op alle overige items geeft Bloosz 8 weken garantie. Op breuk geeft Bloosz geen garantie.

  

VRAGEN

Indien er vragen of klachten zijn over een product dan kan dit kenbaar worden gemaakt via dit e-mailadres anieke@bloosz.nl Hierop zal zo snel mogelijk gereageerd worden. 


Bloosz | Tuinstraat 133 | 3901RA Veenendaal | KVK nummer 65881222